KOME JE JOVANA JEREMIĆ BILA LJUBAVNICA? Isplivali detalji PROŠLOSTI voditeljke Pinka: Sada dobija VILU, a nekada...
Jovana Jeremić, Foto: Print Screen Youtube/NOVO JUTRO

hit na internetu

KOME JE JOVANA JEREMIĆ BILA LJUBAVNICA? Isplivali detalji PROŠLOSTI voditeljke Pinka: Sada dobija VILU, a nekada...

Jovana ističe da je naučila lekciju

Objavljeno: 11:29h

Voditeljka Jovana Jeremić šokirala je javnost kada je progovorila o svojoj mladosti i priznala da se ne kaje što je bila ljubavnica.

Jovana ističe da je naučila lekciju i da svako ima prava da pogreši jednom u životu.

- Svako ima pravo jednom da bude ljubavnica. Da, ja sam bila ljubavnica, sve smo bile u nekom trenutku. Ali ti ne znaš zašto je neko bio. Možda je taj čovek lagao tu devojku. Nećemo da govorimo o tim devojkama koje su izmanipulisane. Kad si bila jednom ljubavnica i naučila lekciju, nemaš pravo to da budeš drugi put - rekla je Jovana, i dodala:

Jovana ističe da je naučila lekciju
Jovana ističe da je naučila lekcijufoto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

- Ima onih koje se time bave, e ja o tim ljubavnicama pričam. I da, te pljujem najstrašnije. Ja bih takve kojima je to zanimanje spalila na lomači - rekla je Jovana u emisiji "Minsko polje".

Podsetimo, Jovana više od četiri meseca uživa u vezi s biznismenom Draganom Stankovićem koji je kupio plac na kom gradi vilu za njih dvoje, koja će se zvati Jovana.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

- Vila će dobiti ime po meni i, moram reći, biće to naša oaza. Imaću saunu, mini-teretanui bazen. Ja planiram da imam još pet vila, u Španiji, Monte Karlu i tako dalje - rekla je voditeljka za "Republiku".

Inače, ona je u emisiji otkrila jednom prilikom kako je izgubila nevinost.

- Izgubila sam nevinost sa 23 i po godine. Majke mi moje. Moraš da shvatiš, ja nikada ne lažem na televiziji, izgubila sam nevinost, neću sada kao svi da me bude sramota, pitaj me Ognjene, pitaj me to pitanje, nemam čega se stidim, sa 23 i po, za druge je zezanje, ja sam tog dečka najviše volela, veliki pozdrav za njega, bio je veliki gospodin, kralj, pozdrav za njega - rekla je Jovana.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Progovorila je i o intimnom odnosu sa Draganom.

- Jeste, kako nije zaslužan, redovan s*** za doručak, ručak i večeru. Dobar je Dragan, odličan, mogu da ti kažem. Može to Dragan da isprati sve, trudi se. Nemoj da sumnjaš, previše je dominantan, on prati čak i ovaj razgovor iako nije s nama, on je Veliki Brat u svakom smislu. Super je s***, to se podrazumeva, ali i zdrava, ishrana i redovan trening su bitni. Treniram svaki dan, vodim računa, ali, pored s**** i vođenja ljubavi, ja vodim ljubav jer Dragana volim. Gde je Dragan mene najviše podržao? Da smršam. On mi je dao vetar u leđa da smršam još tri-četiri kilograma, da bih bila, kako je on rekao, praćka i sajla - izjavila je Jovana za "Republiku".

Bonus video:

00:45

Ana Nikolić i Jovana Jeremić zajedno u provodu

(Espreso / Republika/ Sanja Arsić/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.